Waar ben je naar op zoek?

 

philips 55oled903 oled tv

Omschrijving

Superslanke 4K UHD OLED Android TV

met driezijdig Ambilight

- 139 cm (55") Ambilight TV

- 4500 Picture Performance Index

- HDR Perfect WCG 99%

- P5 Perfect Picture Engine

Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron.

De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat u graag kijkt. Details hebben meer diepte. Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit. Contrast is zo helder dat u elk detail haast kun voelen. En bewegingen zijn zo vloeiend dat u de bal nooit uit het oog verliest, ongeacht hoe snel er wordt gespeeld.

Ambilight. De emotie spat van het scherm af.

Met Philips Ambilight krijgen films en games extra diepte. Uw muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. U krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting en dus een extra reden om van uw TV te houden.

OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit.

Met een Philips OLED-TV voelt elke scène indrukwekkend echt. Afzonderlijke pixels kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en een verbazingwekkend contrast. Zelfs details in schaduwen en felle delen van het scherm worden nauwkeurig gereproduceerd. U krijgt ook een grotere kijkhoek, en - dankzij de Philips-videoverwerkingsengine - prachtig vloeiende beweging..

HDR Perfect. Kleuren, diepte en afmetingen zoals als in de bioscoop

High Dynamic Range Perfect zorgt voor een zintuiglijke ervaring die recht doet aan de originele rijkheid en levendigheid van uw content. Geniet van helderder lichtaccenten, ultiem contrast en levendige kleuren, precies zoals de regisseur ze bedoelde.

HDR Perfect. Kleuren, diepte en afmetingen zoals als in de bioscoop

High Dynamic Range Perfect zorgt voor een zintuiglijke ervaring die recht doet aan de originele rijkheid en levendigheid van uw content. Geniet van helderder lichtaccenten, ultiem contrast en levendige kleuren, precies zoals de regisseur ze bedoelde.

Google Assistant ingebouwd. Content en meer binnen handbereik.

Bedien uw Philips Android TV met uw stem. Wilt u gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Vraag het uw televisie. U kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met uw stem bedienen, om op een filmavondje bijvoorbeeld de lampen te dimmen en de thermostaat in te stellen, zonder van de bank te komen.

Google Play Store en de Philips App Gallery. Nog meer voordelen.

Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online. Nog meer voordelen.

Gecertificeerd UHD Premium. Een feest voor uw ogen.

De Ultra HD Premium-certificering op uw Philips OLED-TV belooft een ongelooflijk levensecht 4K UHD-beeld voor uw favoriete content. Laat u betoveren door een grote helderheid en groot contrast, en een breder kleurengamma met miljoenen subtiele kleurschakeringen. De content in HDR komt met meer realistische diepte en detail tot leven.

Voeg meer content toe met 16 GB uitbreidbaar geheugen.

Met 16 GB uitbreidbaar geheugen is er genoeg ruimte om al uw favoriete content op te slaan en om meer apps te installeren.

DTS HD Premium Sound. Diepe bas en kristalheldere dialogen

De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audioverwerking voor een beter geluid uit uw luidsprekers. De zuiverheid van de oorspronkelijke content wordt behouden, waardoor u kunt genieten van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming.

Philips Triple Ring-technologie. Krachtige prestaties.

De verbeterde Triple Ring-technologie van Philips biedt betere beweging van de luidsprekers in onze subwoofers. En meer beweging betekent meer power! Zo geniet u van een sterk, rijk basgeluid, zelfs in een slanke Philips-TV.

Geluid van Bowers & Wilkins.

Uw Philips OLED-TV heeft geluid van de legendarische audio-experts van Bowers & Wilkins. Een exclusief design van de luidspreker zorgt voor geweldige prestaties met een verbluffend dynamisch bereik. De bas is rijk en vol, en de details zijn zeer helder. Zelfs bij een laag volume. De ervaring wordt betoverend wanneer de perfecte beelden worden aangevuld door geluid van hetzelfde niveau.

Specificaties

Meer informatie
Beelddiagonaal 55 inch (140 cm)
Typenummer 55 OLED 80312
Kleurweergave (HDR) Ja
Smart Ja
Online apps Ja
Beeldschermdiagonaal (cm) 139
Schermdiagonaal (inch) 55
Beeldfrequentie (Hz) 60
3D Nee
2D-naar-3D-conversie Nee
Energieverbruik per jaar (kWh) 211
CI+ gecertificeerd Ja
Bediening Afstandsbediening
Aantal luidsprekers (stuks) 2
Totaal uitgangsvermogen geluid (Watt) 50
Sleeptimer Ja
Energieklasse B
VESA wandmontage 300 x 300
Gewicht zonder standaard (kg) 20.80
Gewicht met standaard (kg) 21.10
Breedte zonder standaard (cm) 122.78
Hoogte zonder standaard (cm) 70.56
Diepte zonder standaard (cm) 4.93
Breedte met standaard (cm) 122.78
Hoogte met standaard (cm) 71.28
Diepte met standaard (cm) 23
Ingebouwde camera Nee

 

Gratis thuis bezorgd en aangesloten

 
 

https://gallery.mailchimp.com/617e2bc0561974cafe08d3078/images/7f570b08-a6c2-45d9-80aa-c749c7fa4baa.png

OLED+ 903 wint AV Forums blinde test ‘beste OLED-set’

Maandag 3 december 2018 - Voor de tweede keer dit jaar hebben communityleden van de website AV Forums de Philips TV OLED+ 903 tot winnaar verkozen in de categorie ‘beste OLED-set’. AV Forums is een online community waar consumentenelektronica worden besproken en dient als een bron van nieuws, recensies en artikelen over home entertainment, technologie, films, tv-shows, muziek, gaming en meer. Tijdens de test werden OLED-sets van vier producenten (Philips TV, Sony, Panasonic en LG) blind getest om merkvoorkeur uit te sluiten. Voor de resultaten, zie deze link.

In fase 1 van de blinde test werden elf video’s getoond met uiteenlopende beelden. Elke video werd twee keer getoond via media-PC, gestreamd via Netflix of in 4K Blu-ray via een Xbox One X. Deze overwinning in Londen, waar de OLED+ 903 bovenaan eindigde, was niet het enige succes van Philips TV dit jaar. Eerder werd de OLED+ 903 ook uitgeroepen tot winnaar in een vergelijkbare test van de belangrijke Duitse AV-titel Video Magazine in München.

https://gallery.mailchimp.com/617e2bc0561974cafe08d3078/_compresseds/6afb20d9-547f-452e-969d-aacfe6662899.jpg

Tijdens beide tests werden de tv’s onderworpen aan een directe vergelijking tussen de beeldverwerkingstechnologie van vier van de grootste tv-producenten. De vier 65”-sets die ditmaal werden beoordeeld, waren de OLED+ 903 van Philips TV, de Sony AF9, de Panasonic FZW804 en de LG C8. Ze werden onherkenbaar gemaakt, zodat 37 communityleden van AV Forums en 35 communityleden van Video Magazine niet wisten op welk model ze stemden.

Om het speelveld nog meer gelijk te maken, werden alle sets door AV Forums in Londen onafhankelijk op dezelfde standaard gekalibreerd. Hierdoor werden de processoropties beperkt en konden de communityleden alleen afgaan op de verschillen in de onderliggende technologie.
 
De Philips OLED+ 903 won met meer dan 32% van de stemmen. Sony werd tweede met 24% van de stemmen en Panasonic en LG deelden de derde plek met elk 13% van de stemmen.
 
Daarna werden de sets in ‘vivid’- of ‘dynamic’-modus geplaatst. Deze modus wordt door de producenten zelf gebruikt om de allerbeste performance te tonen aan de kijker. Zo kan er dus ook een goede vergelijking gemaakt worden tussen de diverse PQ-technologieën van de vier producenten.

https://gallery.mailchimp.com/617e2bc0561974cafe08d3078/images/d1ec0aec-0a20-4d19-b40a-a1b50e79935a.jpg

De communityleden bekeken dezelfde elf video’s op dezelfde manier als tijdens de eerste fase. De resultaten in Vivid-modus waren nog significanter: met 56% van de stemmen won de Philips OLED+ 903, gevolgd door Sony met 17% van de stemmen.

Danny Tack, Directeur Product & Strategie van Philips TV, zei het volgende over de uitslag: “Dit is onze derde blinde test in twee landen, uitgevoerd door experts binnen het vakgebied die actief zijn op verschillende forums. De OLED van Philips TV won elke test met zeer consistente scores. Niet alleen in de Vivid-modus, waar je de kwaliteit van de P5-processor en onze nieuwe Perfect Natural Reality-functie echt in actie kunt zien, maar ook met de onafhankelijke kalibratie. Op een betere uitkomst hadden we niet kunnen hopen.”
 
Naast de nieuwe tweedegeneratie P5 Perfect Picture-engine en de nieuwe Perfect Natural Reality-functie is de OLED+ 903 de eerste tv van Philips met een speciaal ontworpen geluidssysteem van de legendarische audiofabrikant Bowers & Wilkins.
 
De OLED+ 903 is nu beschikbaar in 55”- en 65”-formaat voor respectievelijk €2.299 en €3.499
.

 
 
 

Over TP Vision:
TP Vision is een belangrijke tv-speler in de wereld van visuele digitale entertainment. TP Vision richt zich op het ontwikkelen, produceren en marketen van Philips-tv’s in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en een aantal landen in Azië en Oceanië. We combineren onze ontwerpexpertise en de innovatieve aanpak van Philips met de operationele uitmuntendheid, flexibiliteit en snelheid van TPV-technologie. Dankzij deze combinatie brengen we hoogwaardige tv-sets op de markt: slim en gebruiksvriendelijk met een geavanceerde stijl. We ontwikkelen producten die de tv-ervaring van onze klanten altijd verhogen. Met de tv’s van Philips is TP Vision een wereldwijde leider op de gastvrijheidsmarkt. TP Vision is de enige licentiehouder van het merk Philips TV voor de bovengenoemde landen. The TV Company wordt 100% beheerd door TPV, de grootste producent ter wereld van monitors en LCD-tv’s die Philips-tv’s verkoopt en market in China. De TPV Groep is in staat geweest haar groei door de jaren heen te realiseren via het goed benutten van haar schaaleconomieën en de kerntaken voor R&D, productie, logistieke efficiëntie en kwaliteit. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers op verschillende locaties verspreid over de hele wereld.

 
€2.199,00
€1.999,00

koelmansvdlep ew service

koelmansvdlep ew reparatie

DIT IS JE WINKELWAGEN

Geen product in de winkelwagen